Webdesign

Webdesign er for mange kun det visuelle som møter dem når de besøker en hjemmeside. Et godt webdesign er så utrolig mye mer enn det man bare ser. Det handler om hvordan man bruker elementer, tekst, bilder, farger og mye mer.

Arbeidet bak nettsiden er nesten like viktig som webdesign. Det er lurt å kartlegge hva man ønsker å oppnå med nettsiden, hvem målgruppen er, hva målgruppen trenger av informasjon for å bestemme seg. Desto mer arbeid man legger ned i forarbeidet, jo større grunnlag har man for et fantastisk webdesign. 

Et godt webdesign er helt klart et stort forsprang blant konkurrenter. Dårlige nettsider eller ingen nettside er nesten som å invitere konkurrentene dine til å ta kundene som var på vei til deg! I dag er hjemmesider ofte det første som treffer potensielle kunder, og du har kun en mulighet på å gi et godt førsteinntrykk. 

Øk verdien av din merkevare med engasjerende layout for nettstedet ditt.  Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi vil gjerne diskutere hva vi kan gjøre for deg.

Våre tjenester innen webdesign

Nye nettsider

En nettside kan tilføre virksomheten din trafikk og salg til alle døgnets tider, i tillegg til å øke din troverdighet, autoritet og markedsandel. Den hjelper deg også med å nå ut til et bredere publikum. Vi setter opp nettsider som tilsvarer dine behov, ønsker og mål.

Utvikling av nettbutikk

Nettbutikker gjør dine produkter og tjenester tilgjengelige for potensielle kjøpere 24 timer i døgnet, og genererer dermed mer salg og trafikk for virksomheten. Vi setter opp og utvikler nettbutikker som leverer gode resultater.

Responsivt webdesign

Responsivt webdesign betyr at en nettside kan vises på alle skjermstørrelser uten brukne elementer. I Panter PR har vi erfarne webdesignere som sørger for at nettsiden din vises korrekt på alle skjermer for mobil, nettbrett og PC.

Hva er webdesign?

Webdesign eller nettdesign viser til utformingen av nettsteder som vises på internett. Det refererer vanligvis til brukeropplevelsesaspektene ved utvikling av nettsteder i stedet for programvareutvikling. Webdesign fokuserte tidligere på å designe nettsteder for stasjonære nettlesere, men design for mobil- og nettbrettlesere har blitt mye viktigere.

Når vi designer en nettside jobber vi med utseendet, utformingen og i noen tilfeller innholdet på et nettsted. Utseende går ut på farger, skrift og bilder som er brukt. Utformingen refererer til hvordan informasjon er strukturert og kategorisert. Et godt webdesign er enkelt å bruke, estetisk fint å se på, passer brukergruppen og merkevaren på nettstedet. Mange nettsider er designet med fokus på enkelhet, slik at ekstern informasjon og funksjonalitet som kan distrahere eller forvirre brukere vises. Ettersom målet er å produsere et nettsted som vinner og fremmer målgruppens tillit, er det viktig å fjerne alt som potensielt kan frustrere brukeren.

Hvorfor fokusere på webdesign?

Hvorfor skal man oppdatere eller få seg en ny nettside til sin bedrift? En av flere gode grunner til å ha en nettside som holder dagens standard er for kunden sin skyld. Når noen besøker din nettside vil du kunne gi dem troverdighet og profesjonalitet, som vil hjelpe når det kan være potensielle nye kunder som besøker nettsiden din. Vi har sett at det finnes mye forskning på hvorfor det er viktig å ha en god og oppdatert nettside. En av grunnene til det er at det vil kunne generere nye potensielle kunder og gi mer trafikk til nettsiden, som igjen kan føre videre til mer verdiskapning til din bedrift.   

Vi Panter PR ser at navigasjonen rundt en nettside, kan være en av de viktigste delene av en nettside. Det å ha en god og enkel nettside som man kan uanstrengt finne det man leter etter, er viktig når en kunde er på nettsiden din. Vi anbefaler til våre kunder og ha en enkel, ren og ryddig meny. Sånn at forbrukerne kan navigere seg lett igjennom hele nettsiden uten problemer. Dette vil også hjelpe med å holde de forskjellige brukerne på nettsiden din lengre.  Et lite tips, la noen med mindre kunnskap om internett prøve å navigere seg på nettsiden deres og hvis det går bra, så skal de fleste klare å navigere seg på nettsiden.

Hva koster webdesign?

Ettersom behov varierer fra kunde til kunde, vil prisen også variere. Pris vil avhenge av størrelsen på nettsiden, hvor mange nettsider man ønsker seg, hvor kompleks webdesignet er. Vi tilpasser alt webdesign i henhold til våre kunders behov så prisen vil variere ut fra kundens ønsker. For å få et pristilbud ut fra dine ønsker, ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi vil gjerne diskutere hva vi kan gjøre for deg.

Hvorfor webdesign kan øke salg?

Det å ha en oppdatert nettside med godt og riktig innhold i seg. Vil det hjelpe med å forbedre nettsidens søkemotoroptimalisering (SEO). Når stikkord som er relatert til bedriften har blitt inkludert i teksten, vil det hjelpe Google og andre søkemotorer til å gjøre din nettside mer synlig på nett. Og når du er mer synlig så øker det sjansene for at kunder finner deg og det kan øke konverteringene dine. 

Vår webdesign prosess

Som nevnt tidligere må nettstedet tilpasses den målgruppen den skal engasjere. Med det i bakhodet, så bruker Panter PR erfarne webdesignere med spisskompetanse som passer til ditt prosjekt, slik at du får den nettsiden du vil ha.

Kartlegging

Våre webdesign prosjekter starter som regel med en analyse og kartlegging av behovet ditt. Ved å gjøre det så vet alle partene hva målet er, dette vil gjøre veien til målet mye enklere.

Skisser

Vi setter opp «skisser» eller «modeller» som forklarer og viser hvordan nettsiden vil fungere og hvordan strukturen bak er.

Design

Etter alle er fornøyde med strukturen bak, setter vi i gang med designet og lager en form på skissene. Designet tilpasses PC, nettbrett og mobil.

Webutvikling

Etter at du har godkjent designet vi har laget, vil vi sette i gang med programmering av nettsiden. Dette gjøres for å gjøre nettsiden stabil og sikker. Nettsiden leveres for å fungere optimalt for alle målgrupper, og da selvsagt på alle enheter, fra PC til mobil og nettbrett.

La oss hjelpe deg med webdesign

Til tross for de mange fordelene som bra webdesign kan ha for en bedrift, er det ikke alle bedrifter som har kapasitet eller kunnskap nok til å fokusere på området. Dette kan vi i Panter PR hjelpe deg med! Vi kan sette opp en spesialtilpasset nettside for din bedrift, hvor vi tilrettelegger for dine behov og produserer en side som passer for akkurat deg.    

Kan dette være av interesse? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med oss  her.