Våre tjenester

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, går ut på å optimalisere en nettside for å oppnå høyere rangeringer for viktige søkeord i søkemotorene, og på den måten få mer trafikk og flere konverteringer på nettsiden. Vi hjelper deg med å forbedre din synlighet på nett, ved hjelp av tekniske optimaliseringer og riktig on-page og off-page SEO for viktige søkeord.

Les mer

 Webdesign

Ditt webdesign påvirker hvordan publikum oppfatter merkevaren din. Førsteinntrykket avgjør om de blir værende på nettsiden for å lære mer om virksomheten og produktene dine, eller om de forlater siden og isteden henvender seg til en konkurrent. Vi hjelper deg med å utvikle gode webdesign som holder potensielle kunder på nettsiden din.

Les mer

Innholdsmarkedsføring

Er en form for markedsføring som går ut på å produsere relevant innhold rettet mot din målgruppe, det kan være bilde, video eller tekst. Dette produseres for å starte en god relasjon mellom selskapet og målgruppen.
Innholdsmarkedsføring hjelper å skape en bedre opplevelse for dine kunder. Ved å ha innhold som instruksjonsvideoer, bilder og tekst kan du vise frem produktet du selger, samtidig som du hjelper kundene dine å få mer ut av produktet.

Les mer

Innhold for nærings- og privat eiendom

Viktigheten av sterk visuell representasjon av bolig og eiendom er viktig i dagens marked. Skill deg og ditt prospekt fra mengden rent kvalitetsmessig, og skap mest mulig interesse rundt boligen og eiendommen med bilder og video produsert av Panter PR

Les mer

Annonsering

Betalt innhold, eller annonsering er innhold du betaler for å få fram. Det er utrolig mange måter å annonsere på. Enten med betalte innlegg på sosiale medier, sponsoravtaler med influencere eller søk i Google. Med betalt innhold får du en  mulighet til å sende innholdet ditt spesifikt for din målgruppe. Det er altså en måte å nå ut til både nye og eksisterende kunder på en målbar og skalerbar måte.

Les mer

Digital strategi

Strategiplaner kan handle om vekst, mersalg,  markedsposisjonering, synlighet, identitet eller noe helt annerledes. En strategi er avgjørende for å nå målene man har satt seg. Hver kunde trenger en strategi som er skreddersydd for dem. La det bli et kart som tilsvarer veien kunden skal gå til skatten.

Les mer

Vi engasjerer oss

Klikk nedenfor for å se en video om våre tjenester

Vi hjelper alle virksomheter med det meste innen markedsføringstjenester, der alle tjenester forankres i strategien og målene til hver enkelt kunde. 
Vi slår gjerne av en prat om hva vi kan gjøre for din virksomhet. Ta kontakt i dag for et gratis og uforpliktende møte!

klikk her