Innholdsmarkedsføring

Kunder har i dag mulighet til å velge mellom flere leverandører av varer og tjenester enn noen gang tidligere. Bedrifter og merkevarer må derfor benytte en mer sofistikert tilnærming for å kunne skille seg ut fra konkurrentene. Innholdsmarkedsføring i form av relevant, engasjerende og nyttig innhold om produkter eller tjenester, omtales i den forbindelse ofte som den nye valutaen som gir en synlig tilleggsverdi og ikke minst en mer tilfredsstillende kundeopplevelse. 

Fra utforming av tekster for nettsider og blogger, velskrevne artikler og innlegg til sosiale medier, til utvikling av bilder, engasjerende videoer, presentasjoner og design, er våre tjenester innen innholdsmarkedsføring konstruert for å nå dine forretningsmål. 

Øk verdien av din merkevare med resultatstyrt, engasjerende innhold for nettstedet ditt, e-postkampanjer, sosiale medier og mye mer. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat; vi vil gjerne diskutere hva vi kan gjøre for deg.

Våre tjenester innen innholdsmarkedsføring

Bilder

Man oppfatter bilder raskere enn hva man gjør med tekst. Mennesker lærer mer av å se noe visuelt. Vi har flere erfarne fotografer med oss i teamet.

Investorpresentasjon

Enhver investorpresentasjon må inneholde engasjerende og interessant informasjon om verditilbudet selskapet ønsker å selge. Vi har god erfaring i å lage presentasjoner av høy kvalitet.

Video

Øker konverteringer med opptil 80% og bidrar til at brukere tilbringer i gjennomsnitt 88% mer tid på et nettsted. Vi produserer videoer i høyeste kvalitet.

Markedsplaner

Beskriver hvilke markedsaktiviteter bedriften planlegger med spesifikasjon av mål og strategi, samt når aktivitetene skal gjennomføres. Vi har laget et stort antall markedsplaner for ulike bransjer. 

Tekst

Flere artikler og blogginnlegg kan bidra til økt trafikk og gi bedre 
søkemotoroptimalisering. Vi har tekstforfattere med lang erfaring innen produksjon av tekster.

Design

Et godt grafisk design er viktig for å skape et positivt førsteinntrykk av bedriften hos brukere. Vi har hatt mange oppdrag med å utvikle gode grafiske design for våre kunder.

Les noen av våre artikler om innholdsmarkedsføring

Man oppfatter bilder raskere enn det man gjør med tekst. Om man komplimenterer en tekst med et bilde, vil det være med på å styrke budskapet

Hvorfor bruke bilder 
i Markedsføringen?