Innhold for nærings-og privat eiendom

Sterk visuell representasjon av bolig og eiendom er viktig i dagens marked. Vi tilbyr digital visning av eiendommer som gir økt trafikk på annonsene, raskere omsetningstid og noe høyere salgspris. Skill deg og ditt prospekt fra mengden på kvalitet, og skap mest mulig interesse rundt boligen og eiendommen med bilder og video produsert av Panter PR. Vi leverer profesjonelle og skreddersydde digitale løsninger av salgsobjekter og utleie objekter. 

For eksempler sjekk ut våre referanser.

Helhetlig pakketilbud 

Vi kan tilby dere et helhetlig pakketilbud som passer ditt behov. 
I pakkene så får dere våre tjenester med et pristilbud. Dere velger hvilke tjenester dere vil ha inkludert.
Mer informasjon nedenfor.

Stillbilder

Video

3D foto og virtuell tur

Dronefilm og foto

Tekst

95%

av kjøpere er mer sannsynlig til å ta kontakt om hjem med virtuelle 3D-turer/visninger.

31%

mindre tid ute på markedet hvis man har 3D-turer/visninger

Hvorfor ha virtuell visning?

Ved å ha en virtuell visning kan du sørge for at de som er interessert i boligen kan gå på visning enkelt og effektivt når det måtte passe dem og fra hvor som helst. Løsningen er en teknologi som skaper en tredimensjonal modell av boligen også kaldt "dukkehus- effekten". Det gir mulighet til å bevege seg gjennom alle rom og zoome inn på detaljer som man ønsker å se nærmere på.
Ved å ha en fullstendig representasjon av eiendommen din tiltrekker du deg mer kvalifiserte potensielle kunder og filtrer ut de som eiendommen kanskje ikke passer for, mens du også tiltrekker deg potensielle kunder som er virkelig interessert i eiendommen din.

Hvem trenger en virtuell tour?

En virtuell omvisning øker online bestillinger for hoteller og restauranter. Det hjelper også eiendommer. Viktigst av alt, 360 ° turer fungerer både for verdensberømte selskaper og små bedrifter. Du tror kanskje BMW motorsykler ikke trenger ekstra reklame, men en virtuell tur kan motivere en kunde til å endelig komme og kjøpe den.

Er virtuell tour det samme som Google Street View?

Google Street View gir deg en følelse av stedets eksteriør, mens en 360 ° tur lar deg komme inn. Når den er klar, plasserer vi den på Google Maps og gjør den tilgjengelig på Google og andre søkemotorer. En virtuell omvisning fullfører selskapets side og forbedrer SEO-rangeringen som igjen fører til mer synlighet og en større konvertering.

Drone 

Drone- eller lavflybilder viser eiendommen på en helt annen måte enn vi får til fra bakken. Kommer man litt opp i høyden får man vist hus og hage på en fin måte, samt sett eiendommen i forhold til utsikt og resten av eiendommen.

Digital visning

Digital visning gir besøkende en tredimensjonal og realistisk opplevelse av å være på visning. Dette kan være nyttig både før og etter vanlig visning.  Statistikk viser at dette er en svært effektiv måte på å skape økt interesse for en eiendom. Med vår avanserte løsning kan kjøperne til og med måle avstander med et digitalt målebånd og sjekke om sine møbler passer inn.  

Boligbilder 

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på fotografering for både salg og utleie. Uansett størrelse på boligen, leverer vi bilder av høy kvalitet, og høy bildeoppløsning som hjelper til med raskere salg eller utleie.

Næringseiendom 

For kommersielle aktører er tid penger, digitale visninger er en måte effektivisere alle parters tid. Interessenter kan ved hjelp av digitale visninger sile ut objekter på forhånd og kun besøke de mest aktuelle objektene. 

Tekst

Vi har lang erfaring med tekstproduksjon, og kan hjelpe med å skrive tekst som vil fange målgruppen sin oppmerksomhet. Ved å engasjere oss til å skrive teksten, så vil dere få en mer selgende tekst som treffer ønsket målgruppe bedre enn det en ren faktabasert oppstilling vil gjøre. 

Annonser for nærings- og privat eiendom

Næringseiendom 

Privat eiendom

Trykk her Trykk her